ФеН сАйТчЕ зА мАйЛи СаЙрЪс - ХаНа МонТаНа

 
ФеН сАйТчЕ зА мАйЛи СаЙрЪс - ХаНа МонТаНа

 
Рейтинг: 3.00
(91)
Начало
Анкети
Календар
Новини
Снимки на Хана
За посетители
За кариерата й
Биография
Дискография
Филмография
Текстове на песни
Банерче
Майли без грим
Майли в България
Майли с приятели
Аватари
Тапети
Майли като малка
Факти за Майли
Дрехите на Майли
За контакти
Епизоди от "ХМ"
Снимки на Майли


Клуб Съвет Приятели Важни дати

Новини / Майли Сайръс

24 Януари 10, 11:24 / Автор: miley-hannah-web.dir.bg
Майли заплашва родителите си,че ще се изнесе
Тийн идолката Майли Сайръс доказа, че каквото си науми, ще го постигне. Последната приумица на изпълнителката е да заживее под един покрив с новото си гадже – австралийския актьор Лиъм Хемсуърт.
 
В началото таткото на 17-годишната певица, кънтри звездата Били Рей, не одобрил идеята щерка му да се гушка в съседната стая с поредното си гадже. Още преди категорично да откаже на Майли Сайръс обаче, тя го заплашила, че ако не се съгласи, си хваща парцалките и се изнася заедно с новия си любим.
 
„Накрая родителите на Майли Сайръс се съгласиха да приютят в дома си Лиъм. Те предпочитат двамата да живеят под техния покрив, отколкото да се чудят къде младежите скитат по нощите”, разказал приятел на семейство Сайръс. Единственото условие, за което майката и таткото настоявали, било гаджетата да спят в отделни стаи.
 
Това не е първият път, в който тийн идолката Майли Сайръс настоява, че иска в дома й да се пренесе да живее нейно гадже. Преди Лиъм, в дома на семейството на звездата живя бившият й приятел – модела на бельо Джъстин Гастън.  

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8611